Algemene Voorwaarden

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Algemene Voorwaarden

Lees op deze pagina ons beleid. Mocht u vragen of problemen hebben neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!

 

ALGEMENE VOORWAARDEN:
Artikel 1. Begrippen en toepasselijkheid
1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Bodynaturals (hierna: Bodynaturals.nl) zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing. Tenzij Bodynaturals.nl zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart. Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kan de klant geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.
1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.
1.3 Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten
2.1 Alle aanbiedingen van Bodynaturals.nl zijn vrijblijvend en Bodynaturals.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van je bestelling door Bodynaturals.nl. Bodynaturals.nl is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Bodynaturals.nl dit mee binnen twee (2) werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Artikel 3. Prijzen en betalingen
3.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW.
3.2 We verzenden met brievenbuspost of pakketpost. Voor een verzending met track & trace code dat door de brievenbus past betaalt de consument €2,95. De kosten voor een verzending binnen Nederland als pakket betaalt de consument €4,95. Naar België en Duitsland kost het €7,95 aan verzending.
3.3 Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten vermeld. 

Artikel 4. Levering
4.1 We verzenden alle bestellingen via PostNL of DPD naar het bij bestelling aangegeven afleveradres.
4.2 Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.
4.3 Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken.
4.4 Levering in gedeelten is toegestaan.
4.5 Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.
4.6 Indien je bij Bodynaturals.nl een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien wij de bestelling retour ontvangen en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

Artikel 5. Reclames en retourzending
5.1 Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer: a. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. is b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen c. de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.
5.2 Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. De consument heeft 14 dagen om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden. (info@bodynaturals.nl) en binnen 14 dagen na het aangeven van de retourzending het product daadwerkelijk retour ontvangen. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is.
De kosten van retour zenden zijn voor de klant.
Indien de retourzending bij Bodynaturals.nl in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Bodynaturals.nl het retourbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Artikel 6. Garantie en klachten
6.1 Al onze artikelen hebben aflevergarantie. Dat betekent dat wanneer het product in goede staat is ontvangen, dat de garantie verder vervalt.
6.2 Klachten over de uitvoering van de overeenkomst dienen binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Bodynaturals.nl, nadat de klacht/gebreken zijn geconstateerd.
6.3 Indien de klacht niet onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
6.4 Bij klachten dien je allereerst contact op te zoeken met Bodynaturals.nl. Het is tevens mogelijk om klachten te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
6.5 Indien de klacht gegrond wordt bevonden door Bodynaturals.nl, zal het geleverde product kosteloos worden vervangen of gerepareerd.
6.6 Op overeenkomsten tussen de consument en Bodynaturals.nl waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Ook indien de consument woonachtig is in het buitenland. 

Artikel 7. Privacy
7.1 Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.
7.2 De afbeeldingen op de website zijn afbeeldingen die persoonlijk gemaakt zijn, en betreft personeel of modellen. Deze mag nimmer gekopieerd of gebruikt worden voor eventueel doorverkoop door derden/onbevoegden zonder schriftelijk overleg.

Artikel 8. Social Media
8.1 We delen onze nieuwe collectie, aanbiedingen en acties op onze 
Facebook en/of instagram pagina. Wanneer je meedoet met een winactie, ga je ermee akkoord dat we je naam mogen publiceren wanneer je deze actie hebt gewonnen. Verder zullen we nimmer contactgegevens of adresgegevens van de klant delen.

Bodynaturals.nl  Nederland

Tel/Whats App: 06-20115149  Email: info@bodynaturals.nl

KVK: 93331657   BTW nummer: NL005015604B42

Contactpersoon voor privacyzaken: R.van Zadelhoff

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwste producten en koopjes? Schrijf je dan nu in, je kunt je altijd weer afmelden.

De waardering van bodynaturals.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 33 reviews.
×

Hallo!

Voor Whatsapp contact klik even op ons logo svp!

×