Contact

Je bevind je nu op onze contact pagina. Heb je een vraag, feedback of een klacht? Wij kunnen je uiteraard voorzien van een duidelijk antwoord of een gepaste oplossing.

Onder aan deze pagina vind je een contactformulier. Als je je gegevens achterlaat kunnen wij direct schakelen. Mail je ons liever rechtsreeks? Mail dan naar info@bodynaturals.nl. Wij streven ernaar je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Ook kun je ons bereiken via telefoon of whatsapp: 06-20115149

Ook waarderen we feedback en reviews over onze producten en/of service. Ook dit kun je achterlaten via onze webshop!

Je kan ook de meeste informatie omtrent onze Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en Retourneren vinden op onze site. Grote kans dat hier al een antwoord op een van je vragen tussenstaat! 

bodynaturals

www.bodynaturals.nl
BTW: NL864337073B01
KVK: 87580225

Bodynaturals Nederland

Elst

Industrieweg 20 B
6662 PA

  Bodynaturals.nl

   

  Postadres

  Industrieweg 20 B
  6662 PA Elst

  Bodynaturals.nl is de enige in Nederland die de fijne producten van SYS Laboratorios in het assortiment heeft. Alle fijne producten en materialen worden gemaakt in het Laboratorium van SYS in Spanje. Alle verzorgingsproducten zijn voorzien van enkel natuurlijke ingrediënten die worden samengesteld in hun laboratorium.

  Wil je meer weten over de fijne producten van SYS? Neem dan contact met ons op via onze socials of mail ons naar info@bodynaturals.nl

  We vinden het erg leuk als je ons volgt op onze Facebook en/of Instagram! Hier delen we onder andere onze leuke aanbiedingen, nieuwste producten en klanten reviews!