De Beste Natuurlijke gezicht- en lichaamsverzorging

 

Dagelijkse gezichtsbehandelingen

 

Ochtend behandelingen:

 

1. Schoonmaken: Was eerst je gezicht met een gel of reinigingsolie. Vermijd het gebruik van schuimende reinigingsmiddelen, omdat deze de huid kunnen uitdrogen. Overweeg het gebruik van herbruikbare wattenschijfjes of reinigingsdoekjes om verspilling te minimaliseren.

2. Toner: Breng indien gewenst toner aan met je handen of met een spray, in plaats van met een wattenschijfje, om product verspilling en de impact op het milieu te verminderen.

3. Serum: Breng je favoriete serum aan op je hele gezicht, inclusief uw decolleté.

4. Dag/nacht crème: Breng een vochtinbrengende crème aan op je hele gezicht, inclusief decolleté.

 

Dit zou je ook nog kunnen doen:

 

Olie: Gebruik olie vooral ‘s nachts om overmatige glans overdag te voorkomen. Degenen met een zeer droge huid kunnen een paar druppels olie mengen met hun vochtinbrengende crème.

SPF-zonnebrandcrème: Breng overdag zonnebrandcrème aan om je huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

Scrubben: Beperk gezichtsscrub tot maximaal tweemaal per week om beschadiging van de beschermende barrière van de huid te voorkomen. Zorg ervoor dat de scrub kleine deeltjes bevat om overmatige slijtage te voorkomen.

Gezichtmasker: Breng 2-3 keer per week of zoals gewenst een gezichtsmasker aan voor extra huidverzorgingsvoordelen.

Oogcontouren: Verzorg de fijne lijntjes en rimpels rond om je ogen. Vergeet ook de opkomende wallen niet en andere tekenen van veroudering.

 

Dagelijkse gezichtsbehandelingen

Avondbehandelingen:

 

Herhaal stap 1-4 van de ochtendroutine.

Over het algemeen benadrukken de behandelingen het belang van het schoonmaken en de hydratatie van je huid, terwijl er ook extra huidverzorgingsbehandelingen in kunnen worden opgenomen, zoals toning, serums, vochtinbrengende crèmes en extra’s zoals olie, zonnebrandcrème, scrub en gezichtmaskersmaskers.

Bodynaturals:

Bij Bodynaturals weten we dat al onze producten unieke formules bevatten van uitsluitend natuurlijke ingrediënten welke elkaar versterken. Bezoek onze webwinkel en verbaas je over het assortiment. Probeer het gewoon, voor de prijs hoef je het niet te laten! Voel je goed, zie er frisser, jonger en stralender uit met Bodynaturals!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwste producten en koopjes? Schrijf je dan nu in, je kunt je altijd weer afmelden.

De waardering van bodynaturals.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 33 reviews.
×

Hallo!

Voor Whatsapp contact klik even op ons logo svp!

×