Garantie & Klachten

GARANTIE
Garantie & klachten. Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.


KLACHTEN
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bodynaturals.nl of door het invullen van ons contactformulier.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr

Je kan ook de meeste informatie omtrent onze Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en Retourneren vinden op onze site. Grote kans dat hier al een antwoord op een van je vragen tussenstaat! 

 

BODYNATURALS.NL
Bodynaturals.nl is de enige in Nederland die de fijne producten van SYS Laboratorios in het assortiment heeft. Alle fijne producten en materialen worden gemaakt in het Laboratorium van SYS in Spanje. Alle verzorgingsproducten zijn voorzien van enkel natuurlijke ingrediënten die worden samengesteld in hun laboratorium.

Wil je meer weten over de fijne producten van SYS? Neem dan contact met ons op via onze socials of mail ons naar info@bodynaturals.nl

We vinden het erg leuk als je ons volgt op onze Facebook en/of Instagram! Hier delen we onder andere onze leuke aanbiedingen, nieuwste producten en klanten reviews!