Desinfecterende Handgel

Handgel. Het reinigen van je handen is belangrijk, zeker in deze tijd. Bacteriën verspreiden zich snel via onze handen, en daardoor kun je eerder ziek worden. Met de desinfecterende handgel ben je verzekerd van schone handen en bescherm je jezelf tegen ziekmakende bacteriën. Ook als er geen water in de buurt is, zorgt de handgel voor schone, gedesinfecteerde en dus frisse handen.

Desinfecterende handgel is eenvoudig te gebruiken en overal mee naar toe te nemen. Ben je onderweg bijvoorbeeld met het openbaar vervoer, op reis naar het buitenland of wil je jouw handen desinfecteren tijdens het werken? De handige sleutelhanger Handgel is altijd binnen handbereik. Ook zonder water is het ideaal om deze desinfecterende handgel bij je te hebben.

Handgels doden ongewenste bacteriën en zorgen voor frisse handen op elk moment van de dag. Zorg goed voor jezelf en maak gedurende de dag gebruik van deze handige en reinigende handgel sleutelhangers.
Ben je benieuwd naar de bestanddelen van desinfecterende handgel? Het belangrijkste bestanddeel van dit product is de concentratie van alcohol. Maar ook de verzorgende ingrediënten zoals o.a. Aloe Vera en Glycerine zijn van belang voor zachte, frisse en uiteraard schone handen.

Het belang van handen ontsmetten
In de afgelopen periode heeft in toenemende mate het belang van hygiëne laten zien. Het ontsmetten van je handen en het schoon houden van oppervlakten, hoe klein ook, kunnen het verschil maken voor onze gezondheid. Naast het wassen van handen is ook ontsmetten belangrijk. Dat wil je altijd en overal kunnen doen, ook wanneer je niet in de buurt bent van een wasruimte.

Het regelmatig wassen en ontsmetten van je handen zorgt ervoor dat bacteriën, en ook virussen, zich minder snel zullen verspreiden. Omdat je de hele dag door met bacteriën en virusdeeltjes in aanraking komt, kunnen deze ongemerkt binnendringen in het lichaam. Voorkom een ongewenste besmetting en zorg de hele dag door voor schone handen.

Wil je weten welke soorten handgels wij in ons assortiment hebben? Klik dan hier!

Handgel 6 PACK

Wil je meer weten over onze producten? Of op de hoogte blijven van onze nieuwtjes, aanbiedingen of nieuwe collectie? Volg ons dan op Facebook en of instagram