Huidverzorging voor mannen

Wist je dat mannen steeds meer cometica in de breedste zin gebruiken? Daarom heeft Bodynaturals een categorie voor mannen in het assortiment. Onze huidverzorging voor mannen is speciaal voor de mannenhuid. Naast de Aloe Vera Aftershave, weldadig en helend na het scheren hebben we ook Body Lotions voor een strakke en gezonde huid. Omdat de huid van de man duidelijk anders is dan die van de vrouw  hebben we cremes speciaal voor gezichtsverzorging van de dikkere mannenhuid. De basic Aloe Vera en SYS Gezichtcremes zijn hydraterend en verzorgend, perfect voor dagelijks gebruik. Voor de verouderde mannenhuid hebben we bijvoorbeeld Aloe Vera Men Anti Aging speciaal om rimpels en andere veroudering in het gezicht en hals tegen te gaan.

Daarnaast hebben we natuurlijke en heerlijke bodylotions van zowel Aloe+ en SYS speciaal voor de man die goed verzorgd voor de dag wil komen. Ben je op zoek naar een cadeau? Kijk dan eens naar de diverse pakketten.

Bezoek onze webshop, zoek lekker makkelijk per categorie en verbaas je over ons aanbod waaronder unieke handgemaakte zeep, weldadige gezichtscremes, pure Aloe Vera gel, Sport en massage gel, maar ook geurdispensers en wierook stokjes. En dat alles op natuurlijke en milieuvriendelijke basis.