Klantenservice

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Klantenservice

Lees op deze pagina ons beleid. Mocht u vragen of problemen hebben neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!

 

LEVERING:

Bodynaturals.nl streeft ernaar alle bestellingen binnen een werkdag na ontvangst van de betaling via brievenbuspost of pakketpost naar het bij bestelling aangegeven afleveradres te versturen. Bodynaturals.nl verstuurt alle orders die geplaatst zijn voor 15.00 uur nog dezelfde werkdag. Echter kan het zijn dat er onverhoopt vertraging is opgelopen door tijdelijk niet voorradige artikelen of vertraging bij PostNL of DPD waardoor een pakketje niet de volgende werkdag al geleverd wordt. Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien.

Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet is gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken. Eventuele levering in gedeelten is toegestaan. Dit kan voorkomen wanneer een artikel uitverkocht is.

Bodynaturals.nl doet hun uiterste best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.
Indien je bij Bodynaturals.nl een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien Bodynaturals.nl de bestelling retour ontvangt en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.

RETOURNEREN

Bodynaturals.nl doet er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het ontvangen artikel desondanks niet aan de verwachtingen voldoen, dan heeft U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bodynaturals.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Garantie & Klachten

 

GARANTIE
Garantie & klachten. Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.


KLACHTEN
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@bodynaturals.nl of door het invullen van ons contactformulier.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr

Je kan ook de meeste informatie omtrent onze Algemene Voorwaarden en  Privacy Policy  vinden op onze site. Grote kans dat hier al een antwoord op een van je vragen tussenstaat!

BODYNATURALS.NL
Bodynaturals.nl is de enige in Nederland die de fijne producten van SYS Laboratorios in het assortiment heeft. Alle fijne producten en materialen worden gemaakt in het Laboratorium van SYS in Spanje. Alle verzorgingsproducten zijn voorzien van enkel natuurlijke ingrediënten die worden samengesteld in hun laboratorium.

Wil je meer weten over de fijne producten van SYS? Neem dan contact met ons op via onze socials of mail ons naar info@bodynaturals.nl

We vinden het erg leuk als je ons volgt op onze Facebook en/of Instagram! Hier delen we onder andere onze leuke aanbiedingen, nieuwste producten en klanten reviews!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwste producten en koopjes? Schrijf je dan nu in, je kunt je altijd weer afmelden.

De waardering van bodynaturals.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 33 reviews.
×

Hallo!

Voor Whatsapp contact klik even op ons logo svp!

×