LEVERING:

Bodynaturals.nl streeft ernaar alle bestellingen binnen een werkdag na ontvangst van de betaling via brievenbuspost of pakketpost naar het bij bestelling aangegeven afleveradres te versturen. Bodynaturals.nl verstuurt alle orders die geplaatst zijn voor 15.00 uur nog dezelfde werkdag. Echter kan het zijn dat er onverhoopt vertraging is opgelopen door tijdelijk niet voorradige artikelen of vertraging bij PostNL of DPD waardoor een pakketje niet de volgende werkdag al geleverd wordt. Overschrijding van de overeengekomen levertijden geeft de klant niet het recht op schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of niet-nakoming van enige verplichting welke voor hem uit deze of uit enige andere daarmee samenhangende overeenkomst mocht voortvloeien. 

Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet is gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken. Eventuele levering in gedeelten is toegestaan. Dit kan voorkomen wanneer een artikel uitverkocht is.

Bodynaturals.nl doet hun uiterste best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening. 
Indien je bij Bodynaturals.nl een bestelling plaatst, zal de bestelling naar het opgegeven afleveradres worden verzonden. Eventuele fouten in het adres zijn voor het risico van de klant. Indien Bodynaturals.nl de bestelling retour ontvangt en opnieuw moeten versturen naar het juiste adres, zijn de extra verzendkosten voor rekening van de klant.