Over Aloe Vera en Aloe+ Lanzarote

De producten van Aloe+ Lanzarote voldoen aan alle wettelijke voorwaarden. Het bedrijf en haar werkwijze wordt erkend door internationale Instituten zoals o.a.

BIOSPHERE Calidad tuística  AECOC  IASCI Empresas sin fronteras     

Bodynaturals is blij met deze leverancier om de kwalitatief hoogwaardige producten welke al veel mensen geholpen hebben. Onze premium verzorgingsproducten voor jouw huid en lichaam bestaan uit natuurlijke ingrediënten die qua werking ook echt wat toevoegen. Daarnaast zijn alle producten dermatologisch getest en dierproefvrij. De natuurlijke ingrediënten worden met grote zorg en op verantwoorde wijze geteeld en geoogst. Onderstaand tref je een aantal product beschrijvingen:

Aloe Vera gezichtsverzorging

Pure Aloe op je gezicht voorkomt niet alleen huidproblemen maar zorgt ook dat iedere huid goed wordt gehydrateerd, beschermd en versterkt. Bovendien worden onze producten voor o.a. gezichtsverzorging en huidverzorging ecologisch geteeld. Unieke formules met o.a. Slakkengel en Rozenbottel zorgen voor de beste dagcreme van dit moment.  We hebben tevens dagcreme met spf indien gewenst. Laat die rimpels met onze gezichtscreme vervagen en houd je jeugdige uiterlijk zo lang mogelijk vast! Zowel voor een droge huid als ook voor een vette huid geschikt!

Aloe Vera zonnebrandcremes beschermen je huid

Van oudsher worden Aloe producten gebruikt bij verbranding van de huid. Zowel voor bescherming van je huid overdag als ook de Aloe-Vera huid gel voor de verzorging en verkoeling van je huid s’ avonds en s’ nachts. De sterk hydraterende werking van de cremes en huidgel zorgen voor een soepele, zachte en elastische huid en een optimale bescherming en verzorging van elk huid type. Beschermingsfactor SPF20 of SPF50 tegen de zon en alle weersomstandigheden.

Gezonde Aloe Vera Gel en Drank

De gezonde Drank of ‘sap’ en Gel zijn al decennialang beproefde en dankbare middelen tegen tal van kwalen. Aloe Vera is gezond en effectief bij ondersteuning van al je lichaamsfuncties, helpt bij verwondingen, uitslag en huidirritatie! Onze producten met pure Gel worden aangevuld met vitaminen, mineralen en antioxidanten en dragen zo ook bij aan een goede gezondheid op de lange termijn. 

Natuurlijke Shampoo

Met Aloe verzorgen mensen ook al honderden jaren hun haren. Haarverzorging op basis van pure Aloe Gel met de uniek samengestelde natuurlijke shampoo en conditioner zorgen voor terugkeer van de natuurlijke glans en zorgen ook op de lange termijn voor gezond en veerkrachtig haar. Ook zijn er speciale Aloe producten die helpen tegen haarverlies en zorgen voor versteviging van de hoofdhuid.

Aloe Vera Huidverzorging

Ook onze huid producten zijn gebaseerd op pure Aloe Gel met natuurlijke ingrediënten voor een optimale werking. Of je nu een vette huid, droge huid of een jeukende huid hebt, de heilzame en helende werking van onze huidverzorging is duidelijk! Hetgeen blijkt uit de vele terugkerende klanten.  De diverse soorten Gel en Cremes worden o.a. gebruikt om het verouderingsproces tegen te gaan, rimpels te laten vervagen en er jonger en energieker uit te zien.

Aloe Vera voor Mannen

Een productlijn speciaal voor de man ontwikkeld omdat de huid van de man anders is dan die van de vrouw. De diverse soorten Cremes zijn weldadig, verfrissend en verzorgend. De op pure Aloe gebaseerde anti rimpel creme, aftershave, bodylotion en meer,  vernieuwen en hydrateren de huidcellen waardoor je een jonger en frisser uiterlijk krijgt.

Weldadige Aloe Vera zeep

Onze Aloe zeep is meer dan Zeep alleen: de op ambachtelijke wijze gemaakte zepen bevatten natuurlijke ingrediënten met voor elk type zeep de unieke eigenschappen waarvoor ze bedoeld zijn. Voor de dagelijkse huidverzorging zowel voor een vette huid als ook voor de droge huid.

Bezoek onze shop, maak je keuze en doe je voordeel!

Een paar voorbeelden van producten:

Aloë vera body cream

Aloe Body lotion 250ml

 14,99 Incl BTW

Aloë vera gel

Aloe pure gel 250ml

 16,95 Incl BTW

Aloe Vera Producten

ALOE VERA & ARGAN SERUM

 19,99 Incl BTW

Aloë vera drank

ALOE VERA DRANK 500ml

 54,99 Incl BTW

Aloe Vera Producten

Aloe Vera handcreme 100ml

 14,99 Incl BTW