Over Aloë+

Lanzarote

aloe vera plant Bodynaturals.nl

Over Aloë +

Bodynaturals is blij met Aloe+ Lanzarote als leverancier en wel om de kwalitatief hoogwaardige producten welke al veel mensen geholpen hebben. Onze premium verzorgingsproducten voor jouw huid en lichaam bestaan uit natuurlijke ingrediënten die qua werking ook echt wat toevoegen. Daarnaast zijn alle producten dermatologisch getest en dierproefvrij. De natuurlijke ingrediënten worden met grote zorg en op verantwoorde wijze geteeld en geoogst.

 

Aloë Vera Plant

Aloë Vera, een lid van de plantensoort Aloë, is een fascinerende plant die al eeuwenlang wordt gewaardeerd vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. Met ruim vierhonderd soorten binnen het geslacht Aloë, staat Aloë Vera op de voorgrond vanwege zijn opvallende stijve, dikke en ruwe bladeren welke een kostbare gel bevatten met een scala aan helende eigenschappen. 

Met zijn rijke samenstelling van voedingsstoffen en geneeskrachtige eigenschappen is de Aloë Vera plant een waardevolle bron van welzijn en genezing. Of je het nu uitwendig of inwendig gebruikt, Aloë Vera biedt vele mogelijkheden voor een gezonde huid en een stralend uiterlijk. Ontdek de unieke kenmerken en samenstelling van Aloë Vera gel en ervaar zelf de helende eigenschappen van deze verbazingwekkende plant. Kies voor natuurlijke cosmetica en straal van binnenuit! 

Bodynaturals.nl, de beste Aloë Vera producten voor een gezond en stralend uiterlijk.

Sys Olie | Argan 10ml

Duurzame aankoop

Door een van onze producten te gebruiken draagt u bij aan de zorg voor de gezondheid van onze planeet. Het is onze intentie om te werken met ingrediënten die vrij zijn van additieven, parabenen en andere giftige conserveermiddelen. Aloe+ Lanzarote natuurlijke cosmetica en aroma’s zorgt met haar producten voor het milieu en het behoud daarvan. Tevens zorgen ze daarmee voor onze ecosystemen met respect voor de natuur. Zij ontvangen gerenommeerde certificeringen omdat ze ervoor zorgen dat alle producten een milieuvriendelijke samenstelling hebben volgens de vereiste normen. Een van de meest opvallende voorbeelden is de boscertificering waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd evenals andere broeikasgassen. 

Bij Aloe+ Lanzarote gebruiken we verpakkingsmaterialen die voldoen aan PEFC- en/of FSC-certificaten:

FSC-certificaat – Het FSC-logo garandeert dat het papier duurzaam is geproduceerd en dat de aankoop bijdraagt ​​aan het behoud van bossen.

PEFC-certificaat – PEFC is een internationale organisatie die duurzaam bosbeheer bevordert. Het bevordert duurzaam bosbeheer om sociaal, economisch en ecologisch evenwicht te bereiken en biedt consumenten de garantie dat hun producten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen met het keurmerk.

Kortom:

Bij Bodynaturals koopt u verantwoord en milieubewust uw natuurlijke cosmetica en Aroma’s. Bezoek onze Winkel en wordt ook een van onze tevreden en trouwe klanten.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwste producten en koopjes? Schrijf je dan nu in, je kunt je altijd weer afmelden.

De waardering van bodynaturals.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 33 reviews.
×

Hallo!

Voor Whatsapp contact klik even op ons logo svp!

×