Over SYS

SYS Laboratories Valencia Spain

Lichaam verzorging Bodynaturals

Over SYS

SYS Laboratorio is een Spaanse fabrikant van natuurlijke cosmetica. Voor een gezonde en verantwoorde verzorging van uw lichaam! In de webshop van Bodynaturals vindt u exclusief voor Nederland, een breed scala aan natuurlijke en ecologische cosmetica gemaakt door Laboratorio SYS. Met behulp van biologische ingrediënten helpen wij uw huid en haar gezond te houden. Veganistische en natuurlijke cosmetica producten, ambachtelijk gemaakt met natuurlijke en hoogwaardige biologische ingrediënten.

 

Gecertificeerd

Laboratorium SYS heeft de prestigieuze BIO INSPECTA-certificering, verleend door de Association Vida Sana (BioVidasana). Dat wil zeggen dat onze natuurlijke cosmetica wordt gemaakt zonder toevoegingen van chemische producten! Alle ingrediënten die bij de productie worden gebruikt, voldoen 100% aan de gecertificeerde BIO-normen voor ecologische producten. Bovendien zijn onze ambachtelijke producten geclassificeerd als dierproefvrij. Bij Laboratorio SYS zijn de meeste grondstoffen en ingrediënten die we aanbieden om uw huid en haar te verzorgen afkomstig van natuurlijke, pure, additievenvrije, plantaardige, ecologische en duurzame bronnen.

BIO natuurlijk

De lijn van gecertificeerde, BIO natuurlijke, cosmeticaproducten voldoet aan alle vereisten voor natuurlijke en ecologische cosmetica. Dit certificaat krijg je  alleen als de producten 99% natuurlijke ingrediënten bevatten. Laboratorio SYS zet zich in om hoofdzakelijk natuurlijke grondstoffen en ingrediënten te gebruiken die zijn verkregen uit niet-getransformeerde groenten, mineralen of mariene bronnen, waar alle eigenschappen te vinden zijn die ons lichaam nodig heeft voor een gezonder uiterlijk.

Certificaten o.a.:

Sys Olie | Argan 10ml

Duurzame aankoop

Door een van onze producten te gebruiken draagt u bij aan de zorg voor de gezondheid van onze planeet. Het is onze intentie om te werken met ingrediënten die vrij zijn van additieven, parabenen en andere giftige conserveermiddelen. Laboratorio SYS natuurlijke cosmetica en aroma’s zorgt met haar producten voor het milieu en het behoud daarvan. Tevens zorgen ze daarmee voor onze ecosystemen met respect voor de natuur. Zij ontvangen gerenommeerde certificeringen omdat ze ervoor zorgen dat alle producten een milieuvriendelijke samenstelling hebben volgens de vereiste normen. Een van de meest opvallende voorbeelden is de boscertificering waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd evenals andere broeikasgassen. Bij SYS laboratorio hebben we de volgende certificeringen

Bij SyS Laboratory gebruiken we verpakkingsmaterialen die voldoen aan PEFC- en/of FSC-certificaten:

FSC-certificaat – Het FSC-logo garandeert dat het papier duurzaam is geproduceerd en dat de aankoop bijdraagt ​​aan het behoud van bossen.

PEFC-certificaat – PEFC is een internationale organisatie die duurzaam bosbeheer bevordert. Het bevordert duurzaam bosbeheer om sociaal, economisch en ecologisch evenwicht te bereiken en biedt consumenten de garantie dat hun producten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen met het keurmerk.

Kortom:

Bij Bodynaturals koopt u verantwoord en milieubewust uw natuurlijke cosmetica en Aroma’s. Bezoek onze Winkel en wordt ook een van onze tevreden en trouwe klanten.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwste producten en koopjes? Schrijf je dan nu in, je kunt je altijd weer afmelden.

De waardering van bodynaturals.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 35 reviews.
×

Hallo!

Voor Whatsapp contact klik even op ons logo svp!

×