De Beste Natuurlijke gezicht- en lichaamsverzorging 

 

Waar je op moet letten bij gebruik van Natuurlijke Cosmetica

Wat je NIET moet doen:

 

Niacinamide + vitamine C

De gelijktijdige toepassing van twee antioxidanten op de huid kan door hun interactie leiden tot een aanzienlijke vermindering van de werkzaamheid van deze actieve ingrediënten.

Retinol + AHA/BHA

Het combineren van verschillende soorten exfolianten binnen dezelfde huidverzorgingsroutine wordt niet aanbevolen, omdat dit het risico op huidirritatie en schade aan de huidbarrière door overmatig exfoliëren vergroot.

Retinol + vitamine C

De combinatie van actieve ingrediënten, zoals vitamine C en retinol, binnen dezelfde huidverzorgingsroutine wordt niet aanbevolen vanwege hun verschillende pH-waarden, wat kan leiden tot een verminderde effectiviteit van de producten of de activering van bepaalde ingrediënten kan belemmeren.

Vitamine C + AHA/BHA

De combinatie van AHA’s en BHA’s, zoals glycolzuur, salicylzuur en melkzuur, met vitamine C in huidverzorgingsroutines wordt niet aanbevolen vanwege de destabilisatie van de pH-waarden, wat de effectiviteit van beide soorten ingrediënten in gevaar kan brengen. 

Gezicht Serums hyaluronzuur 30ml Labnatur Bio Bodynaturals

Wat je WEL kan doen:

 

Retinol + hyaluron + ceramiden

Retinol: Ceramiden spelen een cruciale rol bij het handhaven van de hydratatie van de huid, vooral tijdens de aanvankelijke droogheid die vaak optreedt bij gebruik van retinol, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op huidverzorgingsroutines.

Hyaluron: Hyaluronzuur speelt, naast ceramiden, een cruciale rol bij het behouden van de hydratatie van de huid en het bevorderen van een voller, jeugdiger uiterlijk door de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Bovenstaande ingrediënten veroorzaken geen problemen en gaan dus heel goed te samen!

Niacinamide + hyaluron + AHA/BHA

Ook deze 3 ingrediënten kunnen goed samen gebruikt worden:

Hyaluronzuur dient als een hydraterend ingrediënt dat de huid effectief hydrateert en tegelijkertijd tekenen van irritatie, droogheid en roodheid verlicht. Wanneer niacinamide wordt gecombineerd met andere huidverzorgingsingrediënten zoals AHA/BHA, is het essentieel om rekening te houden met verschillen in pH-waarden en de aanbrengtijden te spreiden om de werkzaamheid ervan te optimaliseren.

Bodynaturals:

Bij Bodynaturals weten we dat al onze producten unieke formules bevatten van uitsluitend natuurlijke ingrediënten welke elkaar versterken. Bezoek onze webwinkel en verbaas je over het assortiment. Probeer het gewoon, voor de prijs hoef je het niet te laten! Voel je goed, zie er frisser, jonger en stralender uit met Bodynaturals!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwste producten en koopjes? Schrijf je dan nu in, je kunt je altijd weer afmelden.

De waardering van bodynaturals.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 33 reviews.
×

Hallo!

Voor Whatsapp contact klik even op ons logo svp!

×