De Beste Natuurlijke gezicht- en lichaamsverzorging

 

Waarom natuurlijke gezicht en Lichaamsverzorging producten?

 

De schoonheidsindustrie is een gebied waar de regelgeving vaak onduidelijk is en er nog veel werk aan de winkel is, vooral met betrekking tot de formuleringen van veel producten die in apotheken te vinden zijn. Leveranciers als Bodynaturals, waaronder Aloe+ Lanzarote en SYS-Labnatur, vallen echter op door hun toewijding om 99% natuurlijke ingrediënten in al hun producten te gebruiken. Deze gecertificeerde leveranciers geven prioriteit aan natuurlijke, biologische huidverzorgings- en lichaamsverzorgingsproducten zonder schadelijke chemicaliën, waardoor ze veilig zijn voor volwassenen, kinderen en zelfs zwangere vrouwen.

 

Bij Bodynaturals geldt er een strikte norm waaraan alle producten moeten voldoen. Ze zorgen ervoor dat hun huidverzorgings- en lichaamsverzorgingsproducten natuurlijk, biologisch en vrij zijn van ingrediënten die mogelijk uw gezondheid of die van uw gezin kunnen schaden. Schadelijke ingrediënten zoals parabenen, aluminiumzouten, ftalaten, chemische zonnebrandmiddelen, synthetische geurstoffen, BHT en BHA’s worden strikt vermeden vanwege hun potentieel om ziekten, allergieën te veroorzaken of de hormonale balans te verstoren.

 

Waarom natuurlijke gezicht en lichaamsverzorging producten

Transparantie

 

Wilt u bijvoorbeeld propyleenglycol  (antivries) in uw vochtinbrengende crème? Echt niet. Of gebruik je lippenbalsem met ingrediënten uit ruwe aardolie? vergeet het maar. Helaas bestaan ​​dergelijke producten in grote aantallen bij parfumwinkels, supermarkten en apotheken. Bij Bodynaturals geven we echter prioriteit aan luxe, betaalbare en effectieve producten met actieve ingrediënten. Dit zodat je huid verbeterd en verjongd, waardoor je er frisser, gezonder en jonger uit zal zien. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid! Daarom bieden wij uitsluitend producten van gecertificeerde leveranciers met actieve ingrediënten en unieke formules! De klanten van Bodynaturals krijgen kwaliteit voor eerlijke prijzen, zonder concessies te hoeven doen aan milieu en duurzaamheid!

Bodynaturals:

Bij Bodynaturals weten we dat al onze producten unieke formules bevatten van uitsluitend natuurlijke ingrediënten welke elkaar versterken. Bezoek onze webwinkel en verbaas je over het assortiment. Probeer het gewoon, voor de prijs hoef je het niet te laten! Voel je goed, zie er frisser, jonger en stralender uit met Bodynaturals!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Altijd op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, nieuwste producten en koopjes? Schrijf je dan nu in, je kunt je altijd weer afmelden.

De waardering van bodynaturals.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 33 reviews.
×

Hallo!

Voor Whatsapp contact klik even op ons logo svp!

×